Appartementen

Op Camping Bella Italia kunt u kiezen uit een groot aanbod appartementen. Hieronder zijn de mogelijkheden voor u op een rij gezet.

Arke 2-kamer appartement Lavanda

Oppervlakte: 20 m²

Geschikt voor: maximaal 4 personen
Woon-/slaapkamer met tweepersoonsslaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed, kitchenette met gaskookplaat (4 pitten) en koelkast, badkamer met douche en toilet, balkon met zitje, airco.

Boek deze accommodatie hier!


 

Arke 3-kamer appartement Verbena

Oppervlakte: 28 m²

Geschikt voor: maximaal 6 personen
Woon-/slaapkamer met tweepersoonsslaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met twee stapelbedden, kitchenette met gaskookplaat (4 pitten) en koelkast, badkamer met douche en toilet, balkon met zitje, airco.

Boek deze accommodatie hier!


 

Arke 3-kamer appartement Ibisco

Oppervlakte: 40 m²

Geschikt voor: maximaal 7 personen
Woon/-slaapkamer met tweepersoonsslaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met drie eenpersoonsbedden, kitchenette met gaskookplaat (4 pitten) en koelkast, badkamer met douche en toilet, balkon of terras met zitje, gratis kluisje, airco

Boek deze accommodatie hier!


 

Vacanceselect Appartement Primula 1 slk airco

Oppervlakte: 28 m²

Geschikt voor: maximaal 4 personen
Appartement gelegen op begaande grond. Woonkamer met zithoek, waar zowel een eenpersoonsslaapbank, als een eenpersoons-uitschuifbed van te maken is. In het appartement is een net keukenblok geplaatst, met voldoende ruimte om met de hele familie te eten. Airconditioning aanwezig. Daarbij aparte slaapkamer met tweepersoonsbed geplaatst. Beschikking over 1 badkamer met douche en toilet. Buiten vind je een eigen terras met tuinmeubilair.

Boek deze accommodatie hier!


 

Vacanceselect Appartement Lavanda 1 slk airco

Oppervlakte: 20 m²

Geschikt voor: maximaal 4 personen
Appartement gelegen op eerste verdieping. Woonkamer met zithoek, waar een tweepersoonsslaapbank van te maken is. In het appartement is een net keukenblok geplaatst, met voldoende ruimte om met de hele familie te eten. Airconditioning aanwezig. Daarbij aparte slaapkamer met tweepersoonsbed geplaatst. Badkamer met douche en toilet. Beschikking over eigen balkon met tuinmeubilair.

Boek deze accommodatie hier!


 

Vacanceselect Appartement Verbena 2 slk airco

Oppervlakte: 37 m²

Geschikt voor: maximaal 6 personen
Appartement gelegen op eerste verdieping. Woonkamer met zithoek, waar een tweepersoonsslaapbank van te maken is. In het appartement is een net keukenblok geplaatst, met voldoende ruimte om met de hele familie te eten. Airconditioning aanwezig. Appartement beschikt over slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 stapelbed. Badkamer met douche en toilet. Buiten vind je een eigen terras met tuinmeubilair.

Boek deze accommodatie hier!


 

Vacanceselect Appartement Glicine 1 slk airco

Oppervlakte: 35 m²

Geschikt voor: maximaal 6 personen
Appartement gelegen op begaande grond of eerste verdieping. Woonkamer met zithoek, waar een tweepersoonsslaapbank van te maken is. In het appartement is een mooie keukenhoek geplaatst, met voldoende ruimte om met de hele familie te eten. Airconditioning en kluisje aanwezig. Appartement beschikt over slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 stapelbed. Badkamer met douche of bad en toilet. Buiten vind je een eigen terras of balkon met tuinmeubilair.

Boek deze accommodatie hier!


 

Vacanceselect Appartement Ibisco 2 slk airco

Oppervlakte: 40 m²

Geschikt voor: maximaal 7 personen
Appartement gelegen op begaande grond of eerste verdieping. Woonkamer met zithoek, waar een tweepersoonsslaapbank van te maken is. In het appartement is een mooie keukenhoek geplaatst, met voldoende ruimte om met het hele vakantiegezelschap te eten. Appartement beschikt over 2 slaapkamers. Slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden en slaapkamer met tweepersoonsbed. Badkamer met douche en toilet. Buiten vind je een eigen terras of balkon met tuinmeubilair.

Boek deze accommodatie hier!


 

Vacanceselect Appartement Ibisco 2 slk airco

Oppervlakte: 40 m²

Geschikt voor: maximaal 7 personen
Appartement gelegen op begaande grond of eerste verdieping. Woonkamer met zithoek, waar een tweepersoonsslaapbank van te maken is. In het appartement is een mooie keukenhoek geplaatst, met voldoende ruimte om met het hele vakantiegezelschap te eten. Appartement beschikt over 2 slaapkamers. Slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden en slaapkamer met tweepersoonsbed. Badkamer met douche en toilet. Buiten vind je een eigen terras of balkon met tuinmeubilair.

Boek deze accommodatie hier!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *