Appartementen

Op Camping Bella Italia kunt u kiezen uit een groot aanbod appartementen. Hieronder vindt u de verschillende type appartementen. Niet alle camping aanbieders bieden ook deze appartementen aan en de aanbieders die dat wel doen, bieden niet altijd alle accommodaties aan. Bij de volgende aanbieders kunt u voor een appartement terecht. Vergelijk goed qua mogelijkheden!

Appartement Lavanda

Oppervlakte: 20 m²
Geschikt voor: maximaal 4 personen

Woon-/slaapkamer met tweepersoonsslaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed, kitchenette met gaskookplaat (4 pitten) en koelkast, badkamer met douche en toilet, balkon met zitje, airco.

Appartement Verbena

Oppervlakte: 28 m²
Geschikt voor: maximaal 6 personen

Woon-/slaapkamer met tweepersoonsslaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met twee stapelbedden, kitchenette met gaskookplaat (4 pitten) en koelkast, badkamer met douche en toilet, balkon met zitje, airco.

Appartement Primula

Oppervlakte: 28 m²
Geschikt voor: maximaal 4 personen

Appartement gelegen op begaande grond. Woonkamer met zithoek, waar zowel een eenpersoonsslaapbank, als een eenpersoons-uitschuifbed van te maken is. In het appartement is een net keukenblok geplaatst, met voldoende ruimte om met de hele familie te eten. Airconditioning aanwezig. Daarbij aparte slaapkamer met tweepersoonsbed geplaatst. Beschikking over 1 badkamer met douche en toilet. Buiten vind je een eigen terras met tuinmeubilair.

Appartement Glicine 

Oppervlakte: 35 m²
Geschikt voor: maximaal 6 personen

Appartement gelegen op begaande grond of eerste verdieping. Woonkamer met zithoek, waar een tweepersoonsslaapbank van te maken is. In het appartement is een mooie keukenhoek geplaatst, met voldoende ruimte om met de hele familie te eten. Airconditioning en kluisje aanwezig. Appartement beschikt over slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 stapelbed. Badkamer met douche of bad en toilet. Buiten vind je een eigen terras of balkon met tuinmeubilair.

Appartement Ibisco

Oppervlakte: 40 m²
Geschikt voor: maximaal 7 personen

Woon/-slaapkamer met tweepersoonsslaapbank, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met drie eenpersoonsbedden, kitchenette met gaskookplaat (4 pitten) en koelkast, badkamer met douche en toilet, balkon of terras met zitje, gratis kluisje, airco

Appartement/Bungalow Oleandro

Oppervlakte: 40 m²
Geschikt voor: maximaal 6 personen

Bungalow gelegen op de begane grond. De woonkamer heeft een bedbank,  keukenhoek en TV. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, en een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche. Verder zijn airconditioning en verwarming aanwezig. Bijzonderheid; deze bungalow heeft een terras met eigen tuintje.