Reviews

Camping Bella Italia is een populaire camping aan het Gardameer in Italiƫ. Uit de beoordelingen op Booking.com, Zoover.nl en TripAdvisor.com blijkt dat de camping zowel voor- als nadelen heeft.

Een groot voordeel van deze camping is de locatie. Veel gasten zijn enthousiast over de prachtige omgeving en de nabijheid van het Gardameer. Zo noemt Anouk uit Rotterdam op Zoover.nl de ligging “top” en Emma uit Brussel op TripAdvisor.com vindt de locatie “fantastisch”.

Daarnaast biedt de camping veel faciliteiten zoals een zwembad, restaurants en een supermarkt. Dit wordt door veel gasten als positief ervaren. Zo noemt Robbert uit Amsterdam de faciliteiten “geweldig” op Booking.com.

Hoewel de meeste gasten positief zijn over Camping Bella Italia, zijn er ook enkele nadelen genoemd. Zo kan de camping soms druk en lawaaierig zijn, wat niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte. Petra uit Utrecht noemt dit als nadeel op Booking.com.

Daarnaast zijn er ook enkele klachten over de accommodaties, zoals de kleine kampeerplekken en het gebrek aan schaduw. Anouk uit Rotterdam noemt de kleine kampeerplekken als nadeel op Zoover.nl. Verder zijn er ook enkele klachten over verouderde accommodaties, zoals Peter uit Antwerpen via TripAdvisor.com.

Hieronder staan de belangrijkste pro’s en con’s van Camping Bella Italia op een rij:

Pro’sCon’s
Geweldige locatieDruk en lawaaierig
Veel faciliteitenKleine kampeerplekken
Vriendelijk personeelGebrek aan schaduw
Ideale plek voor gezinnen met kinderenVerouderde accommodaties
Modern en schoon

Kortom, Camping Bella Italia is een populaire camping aan het Gardameer met veel faciliteiten en een prachtige omgeving, maar kan soms druk zijn en sommige accommodaties zijn verouderd of hebben kleine kampeerplekken.

Mocht je Bella Italia willen boeken kijk dan op het overzicht met topaanbieders. Eerst nog andere campings bekijken, kijk eens tussen de alternatieven.