Stacaravans

Canvas holidays: Comfort Plus 2 Airco
oppervlakte: 27m²
Geschikt voor: 7 personen (6 volwassenen en 1 kind t/m 8 jaar)
Ruime en volledig ingerichte stacaravan voor een groot gezin of twee paren. De stacaravan beschikt over een kamer met een twee persoons bed, een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een woonkamer met een uitklapbare slaapbank voor twee personen. De tweede slaapkamer beschikt soms ook over een stapelbed waarvan het hoogste bed geschikt is voor een kind tot de 8 jaar. De stacaravan beschikt over een compleet uitgeruste keuken, een badkamer en nog een apart toilet. De badkamer is voorzien van een douche, wc en een wastafel. Het tweede toilet vindt u naast de tweede slaapkamer. De woonruimte is voorzien van een (slaap)bank, tafel en een elektrische/gas haard.

Canvas Holidays: Moda Italia 2 Airco
oppervlakte: 30m²
Geschikt voor: 7 volwassenen
De ruime stacaravan is geschikt voor een groot gezin of twee stellen. De stacaravan beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden een hoogslaper en een woonkamer met een uitklapbare slaapbank die is geschikt voor twee personen. De twee deuren in de woonruimte leiden naar een terras waar u heerlijk kunt ontspannen in de zon. In de stacaravan vindt u ook een badkamer met douche, toilet en wastafel. De keuken is van alle gemakken voorzien. Ook vindt u hier een koelkast en een magnetron. De stacaravan uitgerust met een airco en een bluetooth speaker.

Canvas Holidays: Moda 3 Airco
oppervlakte: 34m²
Geschikt voor: 8 volwassenen
Deze stacaravan beschikt over drie slaapkamers en is geschikt voor een gezin met oudere kinderen. Deze ruime en moderne stacaravan is van alle luxe voorzien. De stacaravan beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. De woonkamer is ruim en open ingericht. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een apart toilet. De keuken is voorzien van een koelkast en een magnetron. Ook is de stacaravan voorzien van een airco en een blue toot speaker.

Bekijk hier het complete Canvas Holidays aanbod op camping Bella Italia.

____________________________________________________________

Selectcamp: Comfort 2 slk airco
oppervlakte: 24m²
Geschikt voor: 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen)
Deze stacaravan beschikt over twee slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoons bedden en een woonkamer met een uitklapbare slaapbank geschikt voor een persoon. Ook beschikt de accommodatie over een uitklapbaar kinderbed. In de stacaravan vindt u ook een moderne keuken voorzien van een koelkast, waterkoker en een magnetron. De badkamer beschikt over een brede douche cabine, een wastafel en een toilet. De voorkant van de stacaravan wordt omgeven door een terras voorzien met 4 stoelen, een parasol, twee strandstoelen, twee luxe tuinstoelen, een ligbed en een barbecue.

Selectcamp: Exclusive 2 slk airco
oppervlakte: 24m²
Geschikt voor: 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen)
Deze twee slaapkamer stacaravan is van alle luxe voorzien. De eerste slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed, de tweede slaapkamer beschikt over twee eenpersoonsbedden en in de woonkamer staat een uitklapbare slaapbank voor een persoon. Ook is er een uitklapbaar kinderbed. De kamer met het tweepersoonsbed beschikt over haar eigen toilet en wastafel. In de stacaravan vindt u ook een volledig uitgeruste keuken met koelkast, waterkoker en magnetron. De badkamer is uitgerust met een brede douche cabine, wastafel en toilet. Aan de voorzijde van de stacaravan is een terras gebouwd voorzien van 4 stoelen, twee strandstoelen, twee luxe tuinstoelen, een ligbed en een barbecue.

Selectcamp: Deluxe 3 slk airco
Oppervlakte: 30m²
Geschikt voor: 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen)
Deze drie slaapkamer stacaravan is bij uitstek geschikt voor een groot gezin en gezinnen met oudere kinderen. In de stacaravan vindt u drie slaapkamers, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed waarvan het onderste bed inklapbaar is. De keuken is uitgerust met diverse luxes zoals een waterkoker, een magnetron en een koelkast. De badkamer is voorzien van een wastafel, een toilet en een brede douchecabine. Aan de voorkant van de stacaravan is een terras gebouwd met tafel, vier stoelen, twee strandstoelen, twee luxe tuinstoelen, een parasol, een ligbed en een barbecue.

Bekijk hier het complete Selectcamp aanbod op camping Bella Italia.

_________________________________________________________

Vrijuit: Type 6J: 3 kamerstacaravan Mimosa
Oppervlakte: 24m²
Geschikt voor: 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen)
Deze drie kamer stacaravan is geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en oudere kinderen. De stacaravan beschikt over drie slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed en in de woonkamer staat een uitklapbare slaapbank voor twee personen. In de woonkamer staat ook een kitchenette. De stacaravan is ook voorzien van een badkamer met een wastafel, een douche en een toilet.

Vrijuit: Type 7L: 4 kamerstacaravan Acacia
Oppervlakte: 32m²
Geschikt voor: 7 personen (6 volwassenen en 1 kind)
Deze luxe vier kamer appartement is geschikt voor twee stellen of een groot gezin. De stacaravan beschikt over drie slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en in de woonkamer staat een uitklapbare slaapbank voor twee personen. In de woonkamer staat een kitchenette. De stacaravan is ook voorzien van een badkamer met een wastafel, toilet en een douche.

Bekijk hier het complete Vrijuit aanbod op camping Bella Italia.

_________________________________________________________

TUI: 3-kamer stacaravan Mimosa
Oppervlakte: 25m²
Geschikt voor: 6 personen (5 volwassenen en 1 kind)
Deze compacte drie kamer stacaravan is uitermate geschikt voor een gezin met jonge kinderen. In deze stacaravan vindt u twee slaap kamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaap kamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed en in de woonkamer staat een uitklapbare slaapbank voor een persoon. Deze stacaravan is voorzien van een badkamer met wastafel, douche en toilet. In de woonkamer staat een kitchenette met gaskookplaat met vier pitten. Aan de voorkant van de stacaravan is een terras gebouwd. Ook beschikt de stacaravan over een airco.

Bekijk hier het complete TUI aanbod op camping Bella Italia.

___________________________________________________________

Suncamp Holidays: SunLodge Aspen
Oppervlakte: 32m²
Geschikt voor: 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen)
Deze ruim opgezette stacaravan is uitstekend geschikt voor een voor stellen en een gezin met kleine kinderen. In deze stacaravan zitten drie slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Er is ook nog ruimte voor een uitklapbaar babybedje. De bedden in deze stacaravan zijn extra breed en lang (0,80 x 2,10). Stacaravan Aspen is ook voorzien van een badkamer met douche, wastafel. Ook is deze stacaravan voorzien van een apart toilet. De keuken is van alle luxes voorzien met onder meer een oven en een magnetron. Ook is er een airco. Buiten vindt u een ruim verhoogd terras met een balustrade. Hier staat ook een parasol, een tafel en stoelen. De veranda is ook voorzien van een kinderhekje. Uw auto kunt u naast de SunLodge parkeren.

Suncamp Holidays: SunLodge Maple
Oppervlakte: 24m²
Geschikt voor: 5 personen (4 personen en 1 kind)
Deze stacaravan bestaat uit twee slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden. Twee van de bedden en deze kamer zijn 2 meter lang. Een bed is 1,60 meter lang. Deze stacaravan beschikt over maar liefst twee badkamers en twee aparte toiletten. In de woonkamer vindt u een keuken voorzien met een over en een magnetron. Ook is er airco in SunLodge Maple. Buiten is een verhoogt terras gebouwd voorzien van houten meubilair en een parasol. U kunt uw auto naast deze stacaravan parkeren.

Suncamp Holidays: SunLodge Redwood
Oppervlakte: 34m²
Geschikt voor 5 personen (7 volwassenen)
Deze luxe drie kamer stacaravan is van alle gemakken voorzien. Deze accommodatie bestaat uit twee slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een uitklapbare slaapbank. De bedden in SunLodge Redwoon zijn extra breed en lang (0,80 x 2,10). Ook is hiernaast nog ruimte voor een kinderbedje. In deze stacaravan zijn maar liefst twee badkamers en twee toiletten gebouwd. In de woonkamer is een keuken gebouwd die is onder andere voorzien van een oven en een magnetron. Ook is er airco in deze stacaravan. Aan de buitenkant is een houten terras gebouwd met een tafel, stoelen, een parasol. U kunt uw auto naast de stacaravan parkeren.

Bekijk hier het complete Suncamp Holidays aanbod op camping Bella Italia.

___________________________________________________________

Roan: Excellent Airco 3 slk
Oppervlakte: 35m²
Geschikt voor 5 personen (6 volwassenen en 1 kind)
Stacaravan Excellent bestaat uit drie slaapkamers en is geschikt voor 7 personen. In deze stacaravan vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of een stapelbed. In de woonkamer staat een uitklapbare slaapbank voor een persoon. In de woonkamer vindt u een keuken die is voorzien van een hoge koelkast, een magnetron, een waterkoker en een koffiezet apparaat. In de woonkamer kunt u zeer goed ontspannen. Hier staat een satelliet-TV met alle belangrijke tv zenders van Nederland. De badkamer beschikt over een ruime douche, een wastafel, een grote spiegel en een apart toilet. Via de woonkamer loopt u het terras op dat is voorzien luxe tuinmeubilair.

Roan: Verde Airco 2 slk
Oppervlakte: 24m²
Geschikt voor 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen)
Stacaravan Verde is voorzien van twee slaapkamers geschikt voor maximaal 6 personen. Een slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed, een slaapkamer beschikt over drie eenpersoonsbedden. Afhankelijk van de stacaravan is er nog een stapelbed of nog een los bed aanwezig. In Stacaravan Verde is ook een keuken aanwezig die van alle gemakken is voorzien. Hier staat een hoge koelkast met apart vries gedeelte en een gastel met vier pitten. Aan de voorkant van de stacaravan is een houten veranda gebouwd. Deze veranda is uitgerust met een tuinset, een partytent of houten overkapping en een barbecue.

Roan: Casa Adria 2 slk
Oppervlakte: 24m²
Geschikt voor 5 personen
Deze stacaravan is geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Deze stacaravan bestaat uit twee slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer staat een uit uitklapbare slaapbank geschikt voor een persoon. Deze stacaravan beschikt ook over een badkamer die is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. In de woonkamer staat een keuken die is voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat en een koelkast met een apart vriesvak. Buiten de stacaravan Adria is een veranda gebouwd voorzien van een luxe tuinset en parasol.

Bekijk hier het complete Roan aanbod op camping Bella Italia.

___________________________________________________________