Stacaravans

Op Camping Bella Italia heeft u keuze uit een groot aantal type stacaravans. Omdat Bella Italia een populaire camping is, zijn er ook veel aanbieders die stacaravans op de camping aanbieden. In grote lijnen zijn er drie type aanbieders:

  1. Aanbieders die eigen stacaravans op Bella Italia bezitten. Deze stacaravans zijn soms zeer luxe uitgerust. Populaire aanbieders zijn bijvoorbeeld Roan en Suncamp.
  2. Aanbieders die de stacaravans van de camping zelf aanbieden. Dit zijn bijvoorbeeld ANWB Camping en Tui
  3. Aanbieders die het aanbod van andere partijen verkopen zoals bijvoorbeeld Allcamps.

Verder zijn er aanbieders die het aanbod combineren en eigen stacarvans aanbieden en die van de camping.

_________________________________________________________

Stacaravan Mimosa

Oppervlakte: 24m²
Geschikt voor: 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen)

Deze drie kamer stacaravan is geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en oudere kinderen. De stacaravan beschikt over drie slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed en in de woonkamer staat een uitklapbare slaapbank voor twee personen. In de woonkamer staat ook een kitchenette. De stacaravan is ook voorzien van een badkamer met een wastafel, een douche en een toilet.

Stacaravan Acacia

Oppervlakte: 32m²
Geschikt voor: 7 personen (6 volwassenen en 1 kind)

Deze luxe vier kamer appartement is geschikt voor twee stellen of een groot gezin. De stacaravan beschikt over drie slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en in de woonkamer staat een uitklapbare slaapbank voor twee personen. In de woonkamer staat een kitchenette. De stacaravan is ook voorzien van een badkamer met een wastafel, toilet en een douche.

Bovenstaande stacaravans zijn voorbeelden van stacaravans van de camping zelf die te boeken zijn bijvoorbeeld bij de ANWB.

___________________________________________________________

Suncamp Holidays: SunLodge Aspen
Oppervlakte: 32m²
Geschikt voor: 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen)
Deze ruim opgezette stacaravan is uitstekend geschikt voor een voor stellen en een gezin met kleine kinderen. In deze stacaravan zitten drie slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Er is ook nog ruimte voor een uitklapbaar babybedje. De bedden in deze stacaravan zijn extra breed en lang (0,80 x 2,10). Stacaravan Aspen is ook voorzien van een badkamer met douche, wastafel. Ook is deze stacaravan voorzien van een apart toilet. De keuken is van alle luxes voorzien met onder meer een oven en een magnetron. Ook is er een airco. Buiten vindt u een ruim verhoogd terras met een balustrade. Hier staat ook een parasol, een tafel en stoelen. De veranda is ook voorzien van een kinderhekje. Uw auto kunt u naast de SunLodge parkeren.

Suncamp Holidays: SunLodge Maple
Oppervlakte: 24m²
Geschikt voor: 5 personen (4 personen en 1 kind)
Deze stacaravan bestaat uit twee slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden. Twee van de bedden en deze kamer zijn 2 meter lang. Een bed is 1,60 meter lang. Deze stacaravan beschikt over maar liefst twee badkamers en twee aparte toiletten. In de woonkamer vindt u een keuken voorzien met een over en een magnetron. Ook is er airco in SunLodge Maple. Buiten is een verhoogt terras gebouwd voorzien van houten meubilair en een parasol. U kunt uw auto naast deze stacaravan parkeren.

Suncamp Holidays: SunLodge Redwood
Oppervlakte: 34m²
Geschikt voor 5 personen (7 volwassenen)
Deze luxe drie kamer stacaravan is van alle gemakken voorzien. Deze accommodatie bestaat uit twee slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een uitklapbare slaapbank. De bedden in SunLodge Redwoon zijn extra breed en lang (0,80 x 2,10). Ook is hiernaast nog ruimte voor een kinderbedje. In deze stacaravan zijn maar liefst twee badkamers en twee toiletten gebouwd. In de woonkamer is een keuken gebouwd die is onder andere voorzien van een oven en een magnetron. Ook is er airco in deze stacaravan. Aan de buitenkant is een houten terras gebouwd met een tafel, stoelen, een parasol. U kunt uw auto naast de stacaravan parkeren.

Bekijk hier het complete Suncamp Holidays aanbod op camping Bella Italia.

___________________________________________________________

Roan: Excellent Airco 3 slk
Oppervlakte: 35m²
Geschikt voor 5 personen (6 volwassenen en 1 kind)
Stacaravan Excellent bestaat uit drie slaapkamers en is geschikt voor 7 personen. In deze stacaravan vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of een stapelbed. In de woonkamer staat een uitklapbare slaapbank voor een persoon. In de woonkamer vindt u een keuken die is voorzien van een hoge koelkast, een magnetron, een waterkoker en een koffiezet apparaat. In de woonkamer kunt u zeer goed ontspannen. Hier staat een satelliet-TV met alle belangrijke tv zenders van Nederland. De badkamer beschikt over een ruime douche, een wastafel, een grote spiegel en een apart toilet. Via de woonkamer loopt u het terras op dat is voorzien luxe tuinmeubilair.

Roan: Verde Airco 2 slk
Oppervlakte: 24m²
Geschikt voor 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen)
Stacaravan Verde is voorzien van twee slaapkamers geschikt voor maximaal 6 personen. Een slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed, een slaapkamer beschikt over drie eenpersoonsbedden. Afhankelijk van de stacaravan is er nog een stapelbed of nog een los bed aanwezig. In Stacaravan Verde is ook een keuken aanwezig die van alle gemakken is voorzien. Hier staat een hoge koelkast met apart vries gedeelte en een gastel met vier pitten. Aan de voorkant van de stacaravan is een houten veranda gebouwd. Deze veranda is uitgerust met een tuinset, een partytent of houten overkapping en een barbecue.

Roan: Casa Adria 2 slk
Oppervlakte: 24m²
Geschikt voor 5 personen
Deze stacaravan is geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Deze stacaravan bestaat uit twee slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer staat een uit uitklapbare slaapbank geschikt voor een persoon. Deze stacaravan beschikt ook over een badkamer die is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. In de woonkamer staat een keuken die is voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat en een koelkast met een apart vriesvak. Buiten de stacaravan Adria is een veranda gebouwd voorzien van een luxe tuinset en parasol.

De luxe stacaravans op Bella Italia van Roan worden weer in diverse varianten aangeboden. Bekijk hier het complete Roan aanbod op camping Bella Italia.

___________________________________________________________