Alternatieven

Camping Bella Italia is een populaire camping en daarom vaak ook snel volgeboekt. Stap 1 is om te kijken of er nog andere aanbieders zijn die wel aanbod hebben. Ook kunt u overwegen om niet een stacaravan, maar bijvoorbeeld een staanplaats op Camping Bella Italia te reserveren.

Mocht dat geen alternatief zijn en u kunt echt geen accommodaties meer vinden die vrij zijn dan zijn er gelukkig zijn nog veel andere campings in de buurt van het Gardameer. Op de site Camping Gardameer vindt u een uitgebreid overzicht met campings. Een aantal alternatieven rondom het Gardameer waar u meteen eens kunt kijken:

Altomincio Family Park
Camping Eden
Camping du Parc
Camping San Francesco
Camping Fornella

Het Lago Maggiore

In de buurt van het Gardameer vindt u ook een andere populair meer waar veel vakantiegangers naar toe gaan. Dit is het Lago Maggiore. Hier vindt u onder andere Camping Isolino

Toscane

Maar er zijn ook verderop in Italië volop grote familiecampings te vinden. Denk aan Norcenni Girasole Club of Park Albatros die beide in Toscane zijn gelegen.

Adriatische Kust

Aan de Adriatische kust liggen Camping Continental Lido (zie ook
Camping Continental Lido), Camping Marina di Venezia en Camping Union Lido

Buiten Italië

Hoeft u niet perse naar Italië, maar is een camping elders in Europa voor u ook prima, dan zijn er meerdere zonnige bestemmingen. Denk aan Camping Lanterna of Camping Vestar in Kroatië of in Spanje Camping Castell Montgri of Camping El Delfin Verde.