Staanplaatsen

Camping Bella Italia is een ruim opgezette camping met vele schaduwrijke plaatsen. Hieronder een overzicht van de staanplaatsen die verschillende organisaties aanbieden.

Vacanselect

Grootte: 80 tot 90 m²
Elektriciteit: 16 ampère (eurostekker)

Op deze schaduwrijke plaats heeft u genoeg ruimt om een grote tent, camper of caravan van 7 meter te plaatsen. Rondom de staanplaatsen zijn genoeg watertappunten te vinden. Wanneer er genoeg plek is op de staanplaats is het toegestaan om uw auto op de staanplaats te parkeren. Het maximaal aantal personen dat is toegestaan op deze staanplaatsen is zes.

Bekijk hier het complete aanbod van Vacanselect op Camping Bella Italia. 

_______________________________________________________________________________________

Vrijuit

Grootte: ca. 90 m²
Elektriciteit: 16 ampère (Eurostekker)

Op deze ruim opgezette en schaduwrijke staanplaats is er genoeg ruimte voor een vouwwagen, caravan, camper of tent van ongeveer 7 meter. De staanplaats zelf is voorzien van eigen water en water afvoer. Deze staanplaats is geschikt voor maximaal zes personen.

Bekijk hier het complete Vrijuit aanbod op camping Bella Italia.

_______________________________________________________________________________________

Suncamp Holidays

Grootte: 70 tot 90 m²
Elektriciteit: 16 Ampère (Eurostekker)

Deze afgebakende staanplaatsen op Camping Bella Italia beschikkende bijna allemaal over schaduwrijke plekjes. Op de staanplaatsen van Suncamp Holidays is er ruimte voor een caravan, vouwwagen, tent of camper van ongeveer 7 meter. Meldt wel bij het reserveren hoe groot uw accommodatie zodat u niet een te kleine plek krijgt aangewezen. Op de staanplaats is er ook ruimte om te barbecueën. Deze staanplaats is geschikt voor maximaal zes personen.

Bekijk hier het complete Suncamp Holidays aanbod op camping Bella Italia.