Zwembad

Bella Italia beschikt over een waar zwembad paradijs. Iedereen van jong en oud kan hier hun energie kwijt in de 5 grote zwembaden van de camping. Voor de waterraten zijn er spannende glijbanen en andere water toestellen, ouders kunnen heerlijk ontspannen op het mini-zandstrand of in een van de zonnige ligweides onder het genot van een verfrissend drankje die u bij de pool bar kunt halen. De kleintjes kunnen lekker spetteren in het water van het kinderbadje. Op het zwembad park staat een animatie tent waar het animatie team uw de kinderen op de camping zullen bezighouden met leuke spelletjes. Als u toe bent aan wat inspanning kunt u meedoen aan de aqua gym die het animatie team twee keer per dag in het zwembad organiseert. Het watercomplex is van 1 april tot 20 september geopend. Het dragen van de een badmuts is niet verplicht op Bella Italia.

 

Bel Island & Bel Beach

De kleintjes op de campinCamping Bella Italia - Waterapparaat in het kinderzwembad op bella italieg kunnen terecht bij Bel Island. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen onder het waakzame oog van de badmeester. In Bel Island worden kinderen vermaakt met leuke spelletjes. Ook kunnen kinderen hier lekker spelen onder een van de spectaculaire watervallen, in het waterplonzen vanaf een van de glijbanen en spelen met waterdieren! De kinderbaden zijn 45 en 55 centimeter diep. Terwijl de kinderen lekker in het water aan het spelen zijn kunnen de ouders lekker tot rust komen op het strand van Bel Beach! Het zand strandje is voorzien van ligbedden en parasols (tegen betaling). Wanneer u zin hebt in een hapje en een drankje kunt u terecht bij de pool bar van de camping. Hier kunt u heerlijke Italiaanse drankjes, snacks en ijs bestellen.

Waterpret op Bella Italia

Camping Bella Italia - Watersporten op het GardameerAls het voor u te druk wordt bij het zwembad complex kunt u ook terecht bij het wat rustiger gelegen zwembad in de buurt van het restaurant Corte Riga. Bij Bella Italia hoeft u niet bang te zijn dat alle ligstoelen vanaf 9 uur ‘s-ochtends bezet worden door handdoeken. De badmeesters halen netjes de handdoeken weg van ligstoelen die onnodige bezet worden gehouden. Opblaas speelgoed is toegestaan in het zwembad. Wanneer u zin heeft in meer waterpret kunt u ook het strand van Bella Italia opzoeken. Op dit kiezelstrand vind u een steiger waar u met uw (gehuurde) kunt aanmeren. Ook heeft u hier de mogelijkheid om waterfietsen en kano’s te huren. Waterskiën kunt u hier ook. Heeft u geen ervaring? Dat is geen probleem. Dicht bij Bella Italia vindt u een waterski school waar u deze sport onder de knie kunt krijgen.